Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У гімназії зґвалтували п'ятикласника: поліція проводить перевірку (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У гімназії зґвалтували п'ятикласника: поліція проводить перевірку (Фото)

Тривають слідчі дії

Правоохоронці проводять перевірку повідомлення про знущання над школярем у гімназії №28 Запоріжжя

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на пресслужбу обласного управління Нацполіції. 

Він розмістив повідомлення про те, що п'ятикласники зґвалтували однокласника пляшкою.

Сьогодні, 22 березня, до поліції надійшло повідомлення від 60-річної запоріжанки про зґвалтування її онука, учня п’ятого класу гімназії №28, що розташована на вулиці Лермонтова у Вознесенівському районі міста.

Реклама Google

Раніше про пригоду розповів у соцмережі активіст Андрій Лукін. Він розмістив повідомлення про те, що п'ятикласники зґвалтували однокласника пляшкою. За словами джерела, з яким контактував активіст, дитина останнім часом зазнавала цькувань у школі, а через цю історію постраждалого хлопця нібито змусять перевести в інший навчальний заклад, аби не псувати імідж гімназії.

Читайте також: Зґвалтував, засунув тіло у мішок і зав'язав: підозрюваний зізнався у вбивстві 7-річної Марійки (Відео з допиту).

Інформацію про наругу над дитиною поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення. Правоохоронці навідалися до гімназії для проведення перевірки. Попередньо, інформація про зґвалтування не підтвердилася.

Загалом у поліції дуже «стримано» коментують подію. Зокрема, не відповідають на питання, чи мав місце якийсь конфлікт та чи зазнавав хлопець цькувань раніше. Обмежилися лише повідомленням, що працівники ювенальної превенції провели з дітьми та батьками профілактичні бесіди. Аби стовідсотково спростувати факт зґвалтування, нині проводяться експертні дослідження.

 

 

 

 

 

Telegram Channel