Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на вівторок, 23 березня: вночі приморозить, а вдень – знову відлига

Отакої!

Фото resource.com.ua

Погода на вівторок, 23 березня: вночі приморозить, а вдень – знову відлига

На дорогах Волині спостерігатиметься ожеледиця

Якою буде погода на Волині завтра:

23  березня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Невеликий сніг, мокрий сніг. Ожеледиця. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с. Температура вночi 3-5° морозу, вдень 3-5° тепла.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Невеликий сніг, мокрий сніг. Ожеледиця. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с. Температура вночi 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Найтепліше 23 вересня було у 1977-му році – плюс 17,2 градуса, найхолодніше – у 1956-му році – мінус 11,6 градуса.

Народний прогноз погоди:

23 березня відзначається день пам'яті мученика Кіндрата (Кідрата). У давнину була приказка, що у цей день «туман з'їдає сніг», тобто вказує на прихід тепла. Туман також вказував на теплу середину травня, а іній - на дощовий день на Ісака Змійовика (12 червня). Сині хмари, які швидко пливуть по небу, передвіщали тепло і дощ. А ще 23 березня буває перша у новому році гроза. Рибаки у цей день звертали увагу на весняні струмки: якщо вони біжать у лунку, то буде добре ловиться плотва.

Прогноз погоди на післязавтра:

24 березня синоптики обіцяють мінливу хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 2-7° тепла.

 

Telegram Channel