Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцький міський голова Ігор Поліщук започатковує онлайн прийоми громадян

З міським головою можна буде поспілкуватися онлайн.

Фото зі сторінки Ігоря Поліщука у Facebook.

Луцький міський голова Ігор Поліщук започатковує онлайн прийоми громадян

Ігор Поліщук запроваджує онлайн прийом через програму Zoom

Нині ми живемо у час пандемії Covid-19, що змушує змінювати звичні для нас речі, призводить до певних обмежень. У зв’язку з цим, Луцька міська рада усіма можливими способами реагує на проблеми та потреби жителів громади.  Ідучи в ногу з часом, постійно знаходить і впроваджує зручні сучасні технологічні сервіси для відповідного реагування та вирішення нагальних питань, інформує Луцька міська рада.

Саме тому, разом із традиційним прийомом громадян, міський голова Ігор Поліщук запроваджує і онлайн прийом через програму Zoom. Він відбуватиметься у першу п’ятницю місяця з 11.30 до 13.00 год.

З 11:30 до 12:30 міський голова спілкуватиметься з мешканцями громади через програму Zoom.

З 11:30 до 12:30 міський голова спілкуватиметься з мешканцями громади через програму Zoom. По завершенню, на звернення, які не потребують уточнення, надасть відповіді в прямому ефірі на особистій сторінці у мережі Facebook.

Запис на прийом здійснюватиметься шляхом заповнення на офіційному сайті Луцької міської ради заяви встановленої форми не пізніше, ніж за два дні до дати його проведення. Вона повинна містити: прізвище, ім’я, по батькові громадянина, контактні дані (місце проживання, електронна пошта, номер телефону), стислий опис суті питання.

Записатись на прийом можна за посиланням.

Реклама Google

Telegram Channel