Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Залишив дивну записку і зник: на пошуки підлітка з Нововолинська вийшов особисто мер (Відео. Фото)

Допоможіть знайти!

Фото з фейсбук-сторінки Stjarna Alheimsins.

Залишив дивну записку і зник: на пошуки підлітка з Нововолинська вийшов особисто мер (Відео. Фото)

19-річний Олексій Кантор з Нововолинська пішов з дому близько 13-ї години 23-го березня

Про зникнення хлопця повідомила у фейсбуці мама Любов Вавдічик. Прикмети Олексія: худий, високий, інвалід 2гр., дещо «затягнута» мова.

За її словами він був одягнутий у куртку темного кольору з капюшоном. Перед виходом з дому лишив записку з неоднозначним змістом.

О 22:33 - Олексій вийшов на зв'язок! Однак пошуки тривають далі!

Кому відома будь-яка інформація про Олексія, повідомляйте за номером телефону: 073 098 21 05.

 

 Ініціативу пошуку, пише видання «Буг», подав активіст з Нововолинська Павло Медина: «Чи готові зараз пройтися містом; район 7 школи, дач, карєрів тощо, в пошуках хлопця. Ніч буде холодною. Можна зустрітися і піти». 

Номер телефону Павла для бажаючих долучитися до пошуку +380 (63) 391 89 12.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус створив групу в вайбері для координації пошуку: invite.viber.com. Якщо у вас є будь-яка інформація, можете повідомити туди, інформують ініціатори пошуку, однак долучитися до групи вже не можливо, через те, що група досягла максимального числа учасників.

Мер також долучається до пошуку разом із групою волонтерів. «Починаємо з вулиці Гагаріна, де мешкає сім'я зниклого. Друзі, долучайтеся до пошуків. Одягайтеся тепліше, заряджайте телефони і беріть ліхтарики», - написав він. Згідно з інформацією міського голови о 22:33 - Олексій вийшов на зв'язок! Однак пошуки тривають далі, бо де він перебуває - не відомо!

Telegram Channel