Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку через аукціон продадуть 5 земельних ділянок

5 ділянок підуть з молотка.

Фото ілюстративне.

У Луцьку через аукціон продадуть 5 земельних ділянок

Відомі адреси

У Луцьку хочуть виставити на аукціон п’ять земельних ділянок несільськогосподарського призначення, сумарна вартість яких перевищує чотири мільйони двісті тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання 9-ї сесії міської ради 24 березня, повідомляє ІА Волинські новини.

Обранці громади розглянули п’ять проектів рішень про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, яка виставлятиметься для продажу на земельних торгах (аукціоні).

Оцінювало ділянки ТОВ «Західземлепроект». Депутати затвердили п’ять звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення.

Земельну ділянку на вулиці Ветеранів, 14 площею 0,1400 га, цільове призначення якої для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), оцінили в 634 тисячі 424 гривні.

 Депутати затвердили п’ять звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення.

Земельну ділянку на вулиці Електроапаратній, 5-г площею 0,1100 га з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості оцінили в 331 тисячу 583 гривні.

У 658 тисяч 680 гривень оцінили ділянку на Карбишева 1-к площею 0,1642 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Також були оцінені дві ділянки на вулиці Конякіна. Зокрема ділянку площею 0,5200 га на Конякіна, 1-г оцінили в 1 мільйон 827 тисяч 455 гривень. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Натомість, ділянку на Конякіна, 1-д площею 0,2200 га, цільове призначення якої розміщення та експлуатація основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, оцінили в 775 тисяч 67 гривень.

Нагадаємо, Вандали понищили скульптури Миколи Голованя 

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel