Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Офіційно: у Ковелі постійно майорітиме червоно-чорний прапор

Згідно рішення, поблизу центрального входу Ковельської міської ради буде встановлено флагштоки із Державним прапором, червоно-чорним та прапором міста Ковеля

Фото із сайту volynua.com.

Офіційно: у Ковелі постійно майорітиме червоно-чорний прапор

Ковельська міська рада підтримала проєкт-рішення щодо вивішування червоно-чорного прапора на території Ковельської ОТГ на постійній основі

Сьогодні, 25 березня, на 7-й сесії Ковельської міської ради прийнято рішення щодо червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу. 

Про це у facebook повідомила депутат Ковельської міської ради Ірина Луцик, передає Волинь.UA.

Революційному прапору боротьби в Ковелі бути! Слава Україні!»

«Ура! Проголосували за основу і в цілому з правками за проєкт - рішення «Про використання червоно-чорного прапора на території Ковельської ОТГ на постійній основі.» За - 28, 3- утримались. Революційному прапору боротьби в Ковелі бути! Слава Україні!» - написала пані Ірина.

Реклама Google

Нагадаємо, автором проєкту є депутат Валерій Черняков, пише Ковель Медіа.

Згідно рішення, поблизу центрального входу Ковельської міської ради буде встановлено флагштоки із Державним прапором, червоно-чорним та прапором міста Ковеля. На бульварі Лесі Українки біля пам’ятника «Борцям за волю України» також встановлять на постійній основі червоно-чорний прапор.

Читайте також: Луцькрада не може порахувати гроші, потрібні для роботи головного фонтану

У визначені міськрадою дати всі структурні підрозділи та комунальні підприємства Ковельської територіальної громади (у місті та селах) зобов’язані будуть вивішувати на своїх головних будівлях червоно-чорні прапори.

Telegram Channel