Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині за німецькі гроші побудують завод з переробки відходів

Завод розвантажить громаду від відходів, а довкола заводу зможуть утворюватися супутні підприємства тепличні, переробні та інші, формуючи повноцінний індустріальний парк.

Фото із сайту agronews.ua.

На Рівненщині за німецькі гроші побудують завод з переробки відходів

У місті Сарни на Рівненщині зареєстровано спільне українсько-німецьке підприємство — ТОВ «Сарненський завод переробки відходів»

130 мільйонів гривень інвестує в будівництво Сарненського заводу з переробки відходів громади німецька компанія «BRAUN INDUSTRIAL TECHNOLOGY» GmbH («Браун Індастріал Технолоджі» ГмбХ).

Про це повідомляє пресслужба Сарненської міської ради.

Виробництво не передбачає забруднюючих викидів – фільтраційні системи забезпечують очищення викидів в повітря, в тому числі і очищення від специфічних запахів.

Завод розвантажить громаду від відходів, а довкола заводу зможуть утворюватися супутні підприємства тепличні, переробні та інші, формуючи повноцінний індустріальний парк. Це в свою чергу дасть громаді можливості для сталого розвитку, втілення вартісних соціальних програм, створення додаткових робочих місць для мешканців громади.

Реклама Google

Виробництво не передбачає забруднюючих викидів – фільтраційні системи забезпечують очищення викидів в повітря, в тому числі і очищення від специфічних запахів. Надійна система очищення рідких стоків забезпечує якісні фізико-хімічні характеристики води і показники біологічної безпечності, в повній відповідності діючим нормативам України для скиду в поверхневі води.

«Функціонування такого заводу – дуже нагальна потреба для забезпечення комфортного проживання мешканців Сарненської громади та поліпшення екологічної обстановки в населених пунктах», – каже міський голова Руслан Серпенінов.

Читайте також: Німецько-українське підприємство хоче будувати на Волині сміттєпереробний завод

Telegram Channel