Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Били зі спини»: показали фото молодиків, які у Луцьку напали на чоловіка за державну мову

Очевидець пише, що молодики були розлючені.

Фото Вадима Тєсунова.

«Били зі спини»: показали фото молодиків, які у Луцьку напали на чоловіка за державну мову

Побаченим поділився в соцмережі один із захисників постраждалого

У Луцьку на проспекті Волі малолітні хлопці напали на чоловіка: підбігли зі спини та били його по голові кулаками та ногами.

Про це повідомив очевидець події Вадим Тєсунов у соцмережі facebook, передає сайт volyninfa.com.ua.

«Називається – сходив в аптеку за вітамінами. Йду вже додому з собакою, задоволений, проходжу зупинку в центрі по Волі й бачу в метрі від мене натовп «малоліток» налітає на чоловіка. І не просто там штовхають, а зі спини починають його бити по голові кулаками й ногами. Ну я рефлекторно встаю між розлюченими хлопцями й бідним мужиком (в одній руці собака, в інший – вітамінки). Тут і інші чоловіки поруч приспіли – двох схопили.

 «Йду вже додому з собакою, задоволений, проходжу зупинку в центрі по Волі й бачу в метрі від мене натовп «малоліток» налітає на чоловіка. І не просто там штовхають, а зі спини починають його бити по голові кулаками й ногами» - пише очевидець.

Викликав поліцію, швидку (соромно, що не з першої спроби згадав номер поліції). Звичка юриста фотографувати все, що б не забути деталі.

P.S. Патрульна поліція України й швидка приїхали дуже оперативно», – йдеться у дописі.

Читайте також: Волинянин розповів, як живуть у Занзібарі (Відео)

Нагадаємо, що 25 березня у центрі Луцька людей серед білого дня четверо молодиків накинулись з кулаками на чоловіка, який дав їм зауваження про звучання російської попси з двох колонок.

Telegram Channel