Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На «Ягодині» затримали сенегальця з підробленими документами

Подвійна перевірка на пильність у «Ягодині».

Фото зі сайту: Державна прикордонна служба України.

На «Ягодині» затримали сенегальця з підробленими документами

Прикордонники Луцького загону піддалися подвійній «перевірці» з боку порушника

Один з пасажирів рейсового автобуса, який через пункт пропуску «Ягодин» слідував до Варшави, надав на контроль паспорт громадянина Сенегалу. Під час перевірки документа прикордонники встановили, що паспорт пред'явнику не належить. Крім того, сенегалець пред'явив інспектору іспанську ID-картку, яка, як з'ясували згодом прикордонники, виявилася підробленою.

Крім того, сенегалець пред'явив інспектору іспанську ID-картку, яка, як з'ясували згодом прикордонники, виявилася підробленою.

 За спробу порушення кордону іноземця буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Окрім того, в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

 

 Читайте також«Які документи потрібно, коли тіло через кордон перевозять?»

Крім цього, на кордоні зі Словаччиною прикордонники затримали громадянина Франції, який перебував у розшуку за підозрою у шахрайстві. Іноземець слідував через пункт пропуску «Ужгород». На француза, який їхав легковиком «Volkswagen» як пасажир, спрацювала відомча база даних з завданням затримати. Іноземця передано співробітникам Нацполіції.

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel