Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Збірна України драматично втрачає перемогу в матчі зі збірною Фінляндії

Як же ж так!

Ілюстрація champion.com.ua

Збірна України драматично втрачає перемогу в матчі зі збірною Фінляндії

Наші забили наприкінці поєдинку, проте невдовзі пропустили у відповідь...

Україна – Фінляндія – 1:1 (1:0 – Жуніор Мораес, 80 хв.; 1:1 – Теему Пуккі, 89 хв. (з пенальті))

Відбір до ЧС-2022. Європа. Група D. 2-й тур. 28 березня 2021 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Іштван Ковач (Румунія).

Збірна України вкрай драматично втратила перемогу в домашньому матчі зі збірною Фінляндії.

Наші якось вкрай непереконливо показали себе в дебюті поєдинку. Аж починало здаватися, що матч відбувається у Гельсінкі, а не в Києві.

Наші якось вкрай непереконливо показали себе в дебюті поєдинку. Аж починало здаватися, що матч відбувається у Гельсінкі, а не в Києві.

Згодом «тризубі» дещо оговталися, й таки вказали команді з далекої Півночі на їхній гостьовий статус. Проте забити ані до перерви, ані вже після підопічним Андрія Шевченка ніяк не вдавалося.

Та на 80-й хвилині українські вболівальники нарешті полегшено видихнули. Свіженький Жуніор Мораес кинжально відгукнувся на простріл Олександра Караваєва і відкрив рахунок у матчі!

І ось тут збірна Фінляндії якраз і показала, що таке справжній чоловічий футбольний характер... Підопічні Маркку Канерви на очах завелися: немов постановили самі собі – переможеними сьогодні з поля вони не підуть за жодних умов!

Наші ж, розслабившись на якусь мить, під шаленим натиском супротивника вже просто не могли зібрати себе до купи.

Чи не кожна атака фінів завершувалася просто вбивчим епізодом біля воріт Георгія Бущана. Нам просто щастило. Аж до того пасу Забарного на Миколенка, який завовтузився з м'ячем і мусів вкладити на газон у власному карному майданчику ідола збірної Фінляндії Теему Пуккі.

Миколенко побачив перед собою червону картку, а той таки Теему Пуккі «з точки» зарядив у самісінький кут воріт – Бущан зреагував, але трішечки не дотягнувся таки до м'яча.

У хвилини до фінального свистка українці таки могли зорганізувати фінальний штурм, але повноцінно зробити це не спромоглися.

Огляд матчу – https://www.youtube.com/watch?v=OFTfm67Isb0 

Дивом здобувши очко у виїному поєдинку з чинними чемпіонами світу-французами – 1:1, ми втрачаємо два у домашній зустрічі із непоступливими фінами.

Реклама Google

Результат іншого матчу групи «D»: Казахстан – Франція – 0:2 (0:1 – Дембеле, 19 хв.; 0:2 – Малий, автогол, 44 хв.).

Турнірна таблиця групи «D»:
Збірна Ігри Виграші Нічиї Поразки М’ячі Очки
1. Франція 2 1 0 1 3:1 4
2. Фінляндія 2 0 2 0 3:3 2
3. УКРАЇНА 2 0 2 0 2:2 2
4. Боснія і Герцеговина 1 0 1 0 2:2 1
5. Казахстан 1 0 0 1 0:2 0.

31 березня в нашій групі грають: Україна – Казахстан, Боснія і Герцеговина – Франція.

Читайте такожСуддя вкрав у збірної Португалії перемогу над сербами: автор незарахованого голу Кріштіану Роналду дав волю емоціям (Відео).

Telegram Channel