Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
УЄФА пояснив відсутність системи VAR в матчах відбору на ЧС-2022

Вплив пандемії на операційні і логістичні можливості змусив УЄФА відкласти впровадження VAR на груповому етапі Ліги Європи до сезону-2021/22 замість запуску.

Фото із сайту korrespondent.net.

УЄФА пояснив відсутність системи VAR в матчах відбору на ЧС-2022

Забитий гол Роналду не зарахували, а Україні французи забили після офсайду

УЄФА пояснив, чому на матчах кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року в Європі не використовується система VAR, пише Корреспондент.

«У 2019 УЄФА запропонував ФІФА запровадити VAR у цьому відбірковому турнірі. Вплив пандемії на операційні і логістичні можливості змусив УЄФА відкласти впровадження VAR на груповому етапі Ліги Європи до сезону-2021/22 замість запуску з сезону-2020/21, а також відкликати пропозицію про впровадження VAR у матчах кваліфікації ЧС-2022 в Європі.

Восени 2020 року VAR також не використовувався на груповому етапі Ліги націй, і, отже, до теперішнього часу система ніколи не використовувалася в матчах групового етапу збірних на стадії кваліфікації.

Восени 2020 року VAR також не використовувався на груповому етапі Ліги націй, і, отже, до теперішнього часу система ніколи не використовувалася в матчах групового етапу збірних на стадії кваліфікації», - йдеться в заяві УЄФА.

Нагадаємо, в матчі Португалії та Сербії судді не побачили, що після удару Роналду м'яч повністю перетнув лінію воріт, а в матчі першого туру відбору Франція забила Україні після офсайду.

Читайте також: УЄФА хоче провести фінал Ліги чемпіонів із глядачами

Telegram Channel