Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному спритні «працівниці газової служби» поцупили в пенсіонерки 4500 гривень

Як так можна?!

Фото economy.24tv.ua

У Рівному спритні «працівниці газової служби» поцупили в пенсіонерки 4500 гривень

Свою совість вони, вочевидь, ще в школі поміняли на пончики...

Упродовж минулих вихідних на спецлінію «102» надійшло повідомлення пенсіонерки, яка потерпіла від злочинних дій невідомих. За фактами крадіжки та шахрайства слідчі відкрили кримінальні провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

До поліції 27 березня звернулася 70-річна жителька обласного центру, що до її квартири на вулиці Євгена Коновальця прийшли дві невідомі жінки, які представилися працівниками газової служби та вкрали в неї грошові кошти.

Коли одна псевдогазівниця перевіряла у плиті можливий «витік» газу — інша тим часом викрала із тумбочки 4500 гривень.

Поліцейські на місці події встановили, що зловмисниці прийшли нібито для перевірки газової плити для подальшої заміни. Під час огляду обладнання та спілкування із пенсіонеркою втерлися в довіру та повідомили ще й про заміну купюр старого зразка на нові і просили господиню показати гроші. Тоді й побачили, де вона їх зберігає. Коли одна псевдогазівниця перевіряла у плиті можливий «витік» газу — інша тим часом викрала із тумбочки 4500 гривень. Обличчя зловмисниць потерпіла не роздивилася, оскільки жінки були в захисних масках.

Слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 190 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, які можуть бути причетні до злочину. 

Читайте також: На Рівненщині 88-річна жінка віддала шахраям 15 тисяч гривень та 700 доларів США: «рятувала невістку».

Telegram Channel