Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
ТОП-3 новобудови Луцька комфорт класу по версії VN.COM.UA

Новобудови Луцька комфорт класу включають від 4 до 8 квартир на поверсі, що гарантує тихе та розмірене життя.

Фото VN.COM.UA.

ТОП-3 новобудови Луцька комфорт класу по версії VN.COM.UA

Насамперед новобудови класу комфорт відрізняються від економ матеріалами будівництва, типом та якістю утеплення. Ціна квадратного метра може бути вище на 20-25% через велику прибудинкову територію, наявність поблизу об'єктів інфраструктури, зручних під'їзних доріг. Приділяється увага зонам загального користування: девелопери використовують дорогі матеріали для ремонту та можуть встановити відразу ж два ліфти

Новобудови Луцька комфорт класу включають від 4 до 8 квартир на поверсі, що гарантує тихе та розмірене життя. Мінімальна кількість сусідів також впливає на клас та ціну житла. Команда vn.com.ua підготувала список кращих ЖК у Луцьку для інвестицій. Ці проекти точно заслуговують на уваги.

ЖК Атлант (від 13 000 грн за квадрат) 

 

Цей проект нараховує 17 будинків, які утворюють закриту територію. Житло будується з цегли та утеплюється мінеральною ватою. Виконується заскління балконів, девелопер використовує вікна з декількома склопакетами для захисту від шуму. Інвестори можуть виконати перепланування за власним бажанням. У продажу є квартири з однією кімнатою площею 60 квадратних метрів та великі варіанти з 3 спальнями. Для автомобілів підготовлений просторий підземний паркінг.

До мінусів проекту можна віднести занадто велику кількість квартир та занадто повільні темпи будівництва. Кількість місць на паркінгу не відповідає кількості житлових об'єктів у новобудовах. Не передбачено будівництво садка та інфраструктури для дітей. До садків та шкіл доведеться їхати на автомобілі. 

ЖК Британія Hall (від 17 000 грн за квадрат)

 

Проект побудований та введений в експлуатацію. Привертає увагу вишуканою архітектурою, нетиповою для класу комфорт. Будинок нараховує всього 9 поверхів та малу кількість квартир. Девелопер використовував монолітно-каркасну технологію та стіни за надійного матеріалу. Міжквартирні перегородки мають достатню товщину для захисту від шуму. 

Висота стель становить трохи менше ніж 3 метри. У під'їзді встановлений безшумний вантажопасажирський ліфт. Для зберігання автомобілів підготовлена стоянка. Забудовник оформив прибудинкову територію та підготував місця відпочинку. Передбачена цілодобова охорона, відеоспостереження та консьєрж-сервіс.

З мінусів новобудови потрібно вказати на високу вартість квадратного метра та якість чорнового оздоблення. Деякі інвестори залишаються незадоволені виконаними роботами та оновлюють житло під себе. Не всім покупцям житла подобаються відкриті балкони з металевими бильцями. Змінювати зовнішній вигляд фасаду заборонено, тому засклити їх неможливо.

ЖК по вул. Коперника, 83 (від 24 000 грн за квадрат) 

Забудовники Луцька рідко звертають увагу на клубний формат житла. Тому новобудова на Коперника буде цікавим варіантом для інвесторів. Проектом передбачене всього 25 квартир площею від 85 до 130 квадратних метрів. Передбачене зручне планування з роздільними спальнями, двома санвузлами, гардеробними. 

Для обслуговування інвесторів встановлений європейський безшумний ліфт. Нерухомість тут дорога та престижна. Завдяки місцерозташуванню будівлі можна швидко дістатися в будь-який куточок міста. У межах пішої прогулянки інвестори знайдуть торговельні та соціальні об'єкти інфраструктури. 

Головний мінус – висока ціна житла та вартість утримання квартири. Не кожна людина готова заплатити за комфорт клас суму, яку просять за бізнес із супутнім наповненням.

Telegram Channel