Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Провайдер встановив обладнання, яке шкодить опорам даху: лучанам затоплює квартири (Фото)

Дах зруйновано, а люди не можуть домогтися ремонту.

Фото з фейсбук-сторінки Михайла НАХОДА,

Провайдер встановив обладнання, яке шкодить опорам даху: лучанам затоплює квартири (Фото)

Люди живуть із проблемою вже 10 років

«Працюємо над вирішенням проблеми аварійного даху на Львівській 63. Ситуація дійсно критична, сніг і дощ заливає горище і далі усе тече в квартири. Якщо терміново не розпочати ремонт, то на верхніх поверхах жити буде неможливо», - повідомив у фейсбуці депутатат луцької міської ради Михайло Наход.

Люди мають жити в нормальних умовах, а не під загрозою затоплення квартир після кожного дощу.

Політик повідомив, що спільно з керівниками департаменту ЖКГ, управляючої компанії «ЖКП №2» та колегами депутатами провели чергову зустріч з мешканцями будинку. Дискусія була гарячою, багато звинувачень та претензій, небажання мешканців нижніх поверхів брати участь у співфінансуванні ремонту, байдужість бізнесу, що працює на першому поверсі, незрозуміла позиція провайдера, що має обладнання на горищі, яке завдає шкоди опорам даху... але в результаті наблизились трохи до вирішення проблеми.

 

 

Читайте такожПрацівниця Волинського управління лісомисливського господарства представила виставку картин

 

 «Капітального ремонту мешканці вирішили, що «не потягнуть», бо це буде орієнтовно 10 тис. грн. з квартири, а поточний ремонт може бути цілком під силу (це десь по 2 тис. з квартири). Вирішили розпочати підготовку документів для ремонту 1-го і 2-го під'їзду, далі на черзі 7-й. Як депутат від цього округу і мешканець цього мікрорайону гарантував свою допомогу і підтримку мешканцям та ЖКП №2. Люди мають жити в нормальних умовах, а не під загрозою затоплення квартир після кожного дощу», - написав Михайло Наход на своїй сторінці у фейсбуці.

 
 

 

Telegram Channel