Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Озброївшись пляшками з бензином та рушницею, 52-річний дядько взяв штурмом сільмаг (ВІдео, фото)

Нічого собі!

Фото Національної поліції.

Озброївшись пляшками з бензином та рушницею, 52-річний дядько взяв штурмом сільмаг (ВІдео, фото)

Після чого підпалив у сусідньому селі хату й завдав вогнепальних поранень двом її мешканцям

На Запоріжжі оперативники затримали чоловіка, який пострілами з рушниці поранив двох пенсіонерів, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Крім того, 52-річний зловмисник намагався влаштувати пожежу у сільському магазині та одному з приватних будинків. Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраних доказів фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні низки тяжких злочинів.

Слідчим відділення поліції №4 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, під оперативним супроводженням працівників кримінальної поліції, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 1, 7 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції встановили, що близько 5 години ранку невідомий чоловік за допомогою нафтопродуктів у пляшці, здійснив підпал одного з магазинів села Новоданилівка Пологівського району.

Працівники поліції встановили, що близько 5 години ранку невідомий чоловік за допомогою нафтопродуктів у пляшці, здійснив підпал одного з магазинів села Новоданилівка Пологівського району. Вогнем було пошкоджено частину будівлі та завдано матеріальної шкоди її власнику.

Пізніше, о 7:50 зловмисник, перебуваючи у сусідньому селі Мала Токмачка, аналогічним способом здійснив підпал одного з приватних будинків. Його мешканці, будучи наляканими вибігли на подвір’я. Між пенсіонерами та фігурантом злочину виник словесний конфлікт, в ході якого останній зробив декілька пострілів з мисливської рушниці в бік своїх опонентів. Потерпілих – 82-річного чоловіка та 57-річну жінку з численними тілесними ушкодженнями медики швидкої допомоги госпіталізували до лікарні. 

До розкриття вказаних правопорушень були залучені працівники сектору кримінальної поліції відділення №4, та їх колеги - оперативники Пологівського районного відділу поліції.

Так, на чолі з керівництвом ГУНП в Запорізькій області, досвідчені оперативні співробітники провели низку невідкладних пошукових заходів: обхід житлових будинків та закладів торгівлі, опитали потерпілих, встановили свідків та очевидців правопорушення, переглянули відео з камер спостереження, тим самим встановили особу зловмисника. Ним виявився 52-річний мешканець села Новоданилівка.

На його пошуки було орієнтовано увесь особовий склад відділення поліції. Крім того, з метою затримання озброєного зловмисника, керівництвом поліції Запорізької області залучено підрозділ спецпризначенців.

В піщаному кар’єрі, неподалік села Новоданилівка, працівники поліції виявили легковий автомобіль, який належить розшукуваному. 

Крок за кроком правоохоронці вийшли на слід зловмисника та провели заходи з його затримання.

Чоловіка  було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставлено до відділення поліції. Крім того, правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження рушницю, з якої були здійснені постріли.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєних ним правопорушеннях. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове  розслідування триває.

 

Читайте також: Чоловік молотком пробив голову коханій жінці (Фото 18+).

Telegram Channel