Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Набуханий 20-літній водій збив шести- та семирічного хлопчиків, які каталися на велосипеді: діти загинули на місці (Фото)

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

Набуханий 20-літній водій збив шести- та семирічного хлопчиків, які каталися на велосипеді: діти загинули на місці (Фото)

Трагедія сталася на Вінниччині

Сьогодні, 30 березня, у селі Росоша  Липовецької територіальної громади водій автомобіля Skoda допустив наїзд на двох дітей, які рухались на велосипеді. 20-річний водій іномарки, в організмі якого виявлено 1.76 проміле алкоголю, затриманий в процесуальному порядку, повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

Аварія сталась близько 13.00 години. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та криміналісти.

20-річний водій допустив наїзд на двох хлопчиків, віком 6 та 7 років, які на велосипеді рухались по проїзній  частині дороги.

За попередньою інформацією слідства, 20-річний водій, житель Оратівської територіальної громади, допустив наїзд на двох хлопчиків,  віком 6 та 7 років, які на велосипеді рухались по проїзній  частині дороги. У результаті аварії водій іномарки з’їхав у кювет, де його автівка загорілась.

Від отриманих тілесних ушкоджень малолітні діти  загинули на місці пригоди.

Нетверезий водій транспортного засобу не постраждав. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).  Санкція статті передбачає покарання - до 12 років позбавлення волі.

Читайте також: Під час перерви між уроками помер 12-річний школяр.

Telegram Channel