Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Розмахував пістолетом та погрожував вбити: у Луцьку чоловік напав на студентів

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Розмахував пістолетом та погрожував вбити: у Луцьку чоловік напав на студентів

За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі

У зловмисника вилучили предмет, схожий на пістолет, та газовий балончик. Вчора, близько 20 години, до поліції звернувся 19-річний студент та повідомив про погрози невідомого у сторону його компанії. Юнаки перебували на прилеглій території біля гуртожитку, коли зловмисник підійшов до них, дістав предмет, зовні схожий на пістолет, та погрожував вбити.  Налякані хлопці сприйняли погрози застосування зброї як реальні і тому сповістили про це правоохоронців.

Правопорушника виявили неподалік вказаного місця, він був з явними ознаками алкогольного сп’яніння та вже намагався втекти.

Читайте також: У Луцьку затримали підозрілого хлопця з коробкою.

Реклама Google

На місце негайно прибула рота поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. Правопорушника виявили неподалік вказаного місця, він був з явними ознаками алкогольного сп’яніння та вже намагався втекти. При собі чоловік мав предмет, схожий на пістолет, та газовий балончик. Усе це вилучили та направили на експертизи. Для з’ясування всіх обставин зловмисника доставили до райуправління.

Відомості дізнавачі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel