Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Військові у Володимирі отримають житло

На зустрічі в Міністерстві оборони України.

Фото з офіційної сторінки Ігоря Гузя у Фейсбук

Військові у Володимирі отримають житло

Відбулася робоча зустріч народного депутата Ігоря Гузя та голови Володимр – Волинської територіальної громади Ігоря Пальонки  із заступником Міністра оборони Ігорем Халімоном.

На зустрічі в Міністерстві оборони України також обговорили можливість передачі земельної ділянки площею більше 9 гектарів для будівництва житла учасникам  АТО- ООС та сім’ям загиблих Героїв. 

Про це повідомив Ігор Гузь на своїй сторінці у Фейсбук.

Підняли питання,  які стосуються підготовки технічної документації та правовстановлюючих документів на 44- квартирний будинок для військових, що на вулиці академіка Глушкова, з метою розпочати його заселення. Квартири мають бути надані військовослужбовцям, які роками стоять у черзі на отримання жила.  Ігор Халімон зазначив, що з проблемою обізнаний, взяв її на особистий контроль  й запевнив, що вже найближчим часом будинок буде зданий в експлуатацію.

Квартири мають бути надані військовослужбовцям, які роками стоять у черзі на отримання жила.

На зустрічі в Міністерстві оборони України також обговорили можливість передачі земельної ділянки площею більше 9 гектарів для будівництва житла учасникам  АТО- ООС та сім’ям загиблих Героїв. Як пояснив високопосадовець, у міністерстві наразі мають кадастрові номери на ділянки, виділені з загальної площі цієї території, які планують на конкурсній основі передати інвесторам для забудови. І міністерство готове сприяти цьому.

Ігор Пальонка також запитав про ймовірність передачі частини ділянки із земель військового полігону для облаштування міського кладовища Володимир-Волинського. Пан Халімон відповів, що Володимир-Волинській міській раді необхідно обрахувати площу ділянки для облаштування міського кладовища та зареєструвати її. Потім написати відповідне клопотання на Міноборони щодо виділення землі громаді.

Під час зустрічі обговорили  механізм передачі у комунальну власність землі Міністерства оборони, на якій знаходяться два парки – поблизу військової частини (вул. Поліської Січі) та військкомату (вул. Січових Стрільців). Це дозволило б  Володимир-Волинській громаді проводити там благоустрій територій, створити культурні зони відпочинку.

Читайте також:13 військових у Луцьку отримали службові квартири 

Telegram Channel