Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П’ятеро військовослужбовців з Луцька пробігли 7 кілометрів на підтримку побратимів (Відео)

Хлопці долучилися до челенджу #7runchallenge.

Фото з фейсбук-сторінки: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

П’ятеро військовослужбовців з Луцька пробігли 7 кілометрів на підтримку побратимів (Відео)

челендж «біжу 7 кілометрів» #7runchallenge ініціювали нацгвардійці угрупування ОТУ «Схід», що виконують завдання в Операції Об’єднаних Сил

П’ятеро військовослужбовців військової частини 1141 Національної гвардії України долучилися до челенджу #7runchallenge, пробігши свої 7 кілометрів.

«Бути у відмінній фізичній формі – одне з ключових вимог до кожного військовослужбовця. Саме тому ми приділяємо велику увагу заняттям з фізичної підготовки. Бігти сьогодні 7 кілометрів складно не було. Важче дається новачкам, особливо перші кілометри. Але коли постійно тренуєшся, удосконалюєшся, біг тебе мотивує і загартовує не лише фізично, але й морально», - прокоментував участь у челенджі інструктор з фізичної підготовки і спорту військової частини 1141 старший сержант Сергій Романюк.

Долучитися до челенджу може кожен бажаючий.

Нагадаємо, челендж «біжу 7 кілометрів» #7runchallenge ініціювали нацгвардійці угрупування ОТУ «Схід», що виконують завдання в Операції Об’єднаних Сил. Челендж приурочили 7 річниці Національної гвардії України. Першим 7 кілометрів пробіг командир угруповання ОТУ «Схід» Петро Шуляк. Долучитися до челенджу може кожен бажаючий. Для цього потрібно пробігти 7 кілометрів, зробити відповідне відео чи фото та опублікувати його у соцмережах, додавши хештег #7runchallenge.

Читайте такожРівненщина провела в останню путь свого героя

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel