Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Доставка квітів у Луцьку під час карантину

Flowers.ua скорочує відстані між близькими людьми...

Фото Pxhere.

Доставка квітів у Луцьку під час карантину

​Якщо ви все ще не знаєте, як зробити сюрприз або привітати рідних людей зі святом під час карантину, перебуваючи при цьому далеко від них, ця інформація для вас

Національна флористична компанія flowers.ua/ua - лідер по доставці квітів у Луцьку, Волинській області, Україні і в усьому світі. Компанія працює в сфері квіткової індустрії вже майже двадцять років і знає толк у своїй справі. Якщо вам потрібні гарні букети з доставкою, ви потрапили за вірною адресою. Flowers.ua скорочує відстані між близькими людьми навіть у непростий період карантинних обмежень.

Оригінальні квіткові композиції під замовлення

Індивідуальний стиль виконання квіткових композицій - те, що відрізняє FlowersUA від цілого переліку інших квіткових інтернет магазинів в Україні. Всі представлені букети квітів flowers.ua/ua/bukety-tsvetov  - це справжні квіткові шедеври від професійних флористів. Сотні і тисячі класичних і оригінальних композицій від Flowers.ua чекають на вас. Не сумнівайтеся, усі зображення букетів на сайті повністю відповідають оригіналам. А якщо якого-небудь сорту квітки саме на даний момент не буде в наявності, оператор колл-центру запропонує вам гідну заміну. Повірте, заміна буде виглядати не гірше, а може навіть і більш виграшно. Ну, а якщо ви побажаєте зробити дійсно оригінальний подарунок і у вас вже є ідея з цього приводу, хутчіш оформляйте послугу «Індивідуальне замовлення». Для цього вам потрібно лише вказати, які саме сорти квітів ви бажаєте побачити в композиції, яким повинен бути декор, і, якщо є така можливість, прикріпити до заявки фотографію. Все інше - справа рук талановитих флористів.

Оперативна кур'єрська доставка

Замовити гарні квіти у Луцьку - дуже просто. До того ж доставка квітів по місту здійснюється щодня, включаючи вихідні та святкові дні. Так, якщо ви замовите троянди з ранку, вже після обіду кур'єр зможе забрати букет і відправитися на доставку. Кур'єри компанії працюють дуже оперативно і доставляють композиції в певні часові проміжки дня. Також можна замовити доставку у точний час. Для уточнення даного питання вам слід оформити замовлення обов’язково заздалегідь і обговорити з менеджером усі подробиці. Безкоштовна доставка квітів здійснюється по всіх обласних центрах країни, в тому числі й в Луцьку. Кур'єрська служба працює як швейцарський годинник і гарантує, що доставка буде здійснена неодмінно в строк. Всі кур’єри оснащені захисними масками, рукавичками та антисептичними засобами. Вони дотримуються всіх необхідних гігієнічних норм. 

Широкий вибір способів онлайн оплати

Компанія Flowers.ua прагне, щоб їх сервіс був доступним для кожного і тому пропонує своїм клієнтам широкий вибір способів оплати замовлення через популярні платіжні системи, такі як PayPal, Apple Pay, Приват24 та ін. До того ж, якщо ви є клієнтом Альфа Банку, Monobank чи Форвард Банку, після оформлення платіжки ви маєте змогу отримати кешбек. Поспішайте замовити квіти з доставкою в Луцьку сьогодні, і ви не розчаруєтеся.

Зручне замовлення букету через додаток

Купувати квіти в інтернеті - дуже зручно. Купувати квіти через мобільний додаток Flowers.ua - ще зручніше. Тепер купити квіти в Луцьку можна прямо зі свого смартфона. Вибирайте вподобану квіткову композицію, додавайте до корзини, порівнюйте з іншими букетами, діліться приємною покупкою з друзями в популярних месенджерах і оформляйте замовлення. Все інше візьмуть на себе професійні флористи і кур'єри FlowersUA. До речі, стежити за місцезнаходженням кур'єра, котрий вирушив на доставку вашого замовлення, можна на карті прямо в режимі реального часу. Тепер ви точно не прогавите момент вручення вашого подарунка. При бажанні доставка квітів в Луцьку може бути анонімною. Кур'єр не скаже, від кого квіти, і ефект сюрпризу буде максимальним. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel