Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У державній установі на Волині голосно розважалися до ночі

Порушували режим тиші.

Фото Суспільного.

У державній установі на Волині голосно розважалися до ночі

В екоінспекції порушували режим тиші

Мешканці двох будинків  у Луцьку на вулиці Степана Бандери поскаржилися правоохоронцям на порушення режиму тиші вночі. З приміщення, де розташоване обласне управління Держекоінспекції лунала гучна музика, свист та крики.

Відео, на якому чути музику та крики, оприлюднила в соцмережах лучанка Ольга Булковська. Його зняли мешканці будинку, чиї вікна виходять на кабінети обласної Держекоінспекції, повідомляє Суспільне. Інформацію про порушення режиму тиші підтвердили в управлінні патрульної поліції Волині.

Лучанка Ольга Котищук каже: викликала через гучну музику поліцію. Дискотека в держекоінспекції тривала, з її слів, з 21:00 до 23:00. «Я була в шоці, музика настільки голосно грала, що я не могла говорити по телефону, тому що мене не було чути. Це не нормально», – каже жінка.

Після приїзду поліцейських музику в управлінні вимкнули, але потрапити у приміщення правоохоронці не змогли

Після приїзду поліцейських музику в управлінні вимкнули, але потрапити у приміщення правоохоронці не змогли. «Режим порушення тиші починається з 22:00 і до 8:00 ранку. Патрульним не відчинили двері, вони зібрали матеріали і передали в Луцьке управління поліції», – розповіла речниця УПП Волині Валентина Мельник.

Щоб з’ясувати, що відбувалось напередодні ввечері, журналісти звернулися до керівництва Держекоінспекції Волині. Начальника Олександра Кралюка на місці не було. Його заступник Сергій Дудка сказав, що про нічні події в управлінні нічого не знає.

За словами речниці головного управління Нацполіції в області Ольги Бузулук, правоохоронці перевіряють інформацію щодо порушення режиму тиші в приміщенні Держекоінспекції. Якщо порушників знайдуть – можуть оштрафувати. Максимальне покарання – 510 гривень.

Читати також:  Артисту Волинського облмуздрамтеатру присвоїли звання заслуженого

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel