Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Справа громад» подає позов за наклеп на радника Офісу Зеленського

Михайло Подоляк.

Фото 5 канал.

«Справа громад» подає позов за наклеп на радника Офісу Зеленського

Якщо політтехнолог попросить вибачення – позов відкличуть

ГО «Солідарна справа громад» подала до Святошинського суду Києва позов проти радника Офісу президента Михайла Подоляка щодо поширення ним неправдивої інформації.

Як передає кореспондентка «5 каналу», мова про звинувачення політтехнолога Банкової в соцмережі Facebook, де той назвав ГО організаторами суботньої акції протестів під будівлею ОПУ. Адвокати організації кажуть, що не були організаторами акції ані фактично, ані юридично.

«Безвідносно до оцінки акції протесту заявляємо, що закиди Подоляка є відвертою брехнею, і вимагаємо спростування».

«Безвідносно до оцінки акції протесту заявляємо, що закиди Подоляка є відвертою брехнею, і вимагаємо спростування», – заявила очільниця ГО Антоніна Бузіло.

Реклама Google

Читайте також Марина Порошенко: потрібно терміново нарощувати штат лікарів, забезпечити їх щепленням і реальними доплатами​.

Подоляка закликають вибачитися перед громадською організацією та п'ятим президентом України Петром Порошенком. І якщо це станеться – обіцяють відкликати позов.

«Є опція – Антон Геращенко і Подоляк можуть публічно офіційно вибачитися перед п'ятим президентом України Петром Олексійовичем Порошенком та перед ГО «Справа громад» за ту неправдиву інформацію, яку поширили публічно відносно цієї організації і цього політика. І ГО «Справа громад», і Петро Порошенко, в свою чергу, відкличуть позовні вимоги», – зазначив депутат Київради Олександр Погребиський.

Джерело: 5 канал.
Telegram Channel