Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині за підроблення виборчої документації судитимуть голову виборчої комісії

Порушницю судитимуть.

Фото ілюстративне.

На Волині за підроблення виборчої документації судитимуть голову виборчої комісії

Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду із угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про підроблення виборчої документації (ч.2 ст. 158-3 КК України), вчинене головою однієї з виборчих дільниць у Ковелі.

Волинянка визнала себе винною в тому, що 26 жовтня 2020 року, складаючи уточнений протокол про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці з виборів Ковельського міського голови, не збираючи на засідання всіх членів дільничної виборчої комісії, власноруч проставила за них підписи під цим документом.

За вчинення цього злочину їй узгоджено призначення покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням на п’ять років права обіймати посади в органах.

За вчинення цього злочину їй узгоджено призначення покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням на п’ять років права обіймати посади в органах, що формуються відповідно до виборчого законодавства України, організовують і забезпечують підготовку та проведення виборів різних видів, а також зі встановленням іспитового строку.

Реклама Google

Далі – слово за судом.

Читати також:  У відомому навчальному закладі викладач хімії виготовляв наркотики

Джерело: Прокуратура Волині.
Telegram Channel