Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловік на очах у сина вбив дружину та вистрелив собі у підборіддя (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Чоловік на очах у сина вбив дружину та вистрелив собі у підборіддя (Фото)

Зловмисника госпіталізували. Йому повідомили про підозру

В Одеській області чоловік застрелив з рушниці свою дружину і намагався накласти на себе руки.

«40-річний чоловік з мисливської рушниці вистрілив у співмешканку, а потім в себе. Постраждалих негайно госпіталізували, проте поранення 40-річної жінки виявилося несумісним з життям», - йдеться в повідомленні.

Жінка впала на підлогу і чоловік кинувся до неї, а коли усвідомив, що накоїв, з тієї ж зброї вистрілив собі у підборіддя.

Читайте також: Дружина отримала прощальне повідомлення: батько та син одночасно скоїли самогубство (Відео).

За словами 19-річного сина подружжя, ввечері сім'я приймала гостей, а коли ті пішли, глава сім'ї почав стріляти. Юнак бачив, як батьки йшли по коридору на вулицю. У цей момент батько несподівано вистрілив в матір зі своєї рушниці, яка була у нього в руках.

«Жінка впала на підлогу і чоловік кинувся до неї, а коли усвідомив, що накоїв, з тієї ж зброї вистрілив собі у підборіддя», - розповіли в главку.

Зараз чоловіка прооперовано, він перебуває у лікарні під наглядом поліцейських. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловік вбив дружину і намагався накласти на себе руки / фото od.npu.gov.ua

Як наголошується, сім'я за місцем проживання характеризується позитивно. Слідчі встановлюють, що стало причиною того, що сталося.


 

Telegram Channel