Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Як ходитимуть поїзди в Києві під час локдауну

"Укрзалізниця" закликає пасажирів подорожувати лише у разі нагальної потреби та з обов'язковим дотриманням маскового режиму на вокзалах та у поїздах.

Поезд на территории депо "Оболонь" Киевского метрополитена, в Киеве, 4 ноября 2020 г. Фото Корпусенко Борис / УНИАН

Фото УНІАН.

Як ходитимуть поїзди в Києві під час локдауну

«Укрзалізниця» не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у Києві до спеціального розпорядження комісій з техногенно-екологічної безпеки

«Укрзалізниця» наголошує, що чинний розклад руху по Києву та області залишається без змін, а відтак жодних обмежень висадки/посадки не буде впроваджено до того, як Державна або регіональні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій не ухвалять відповідне рішення», — повідомили у пресслужбі перевізника.

«Укрзалізниця» закликає пасажирів подорожувати лише у разі нагальної потреби та з обов'язковим дотриманням маскового режиму на вокзалах та у поїздах.

У відомстві наголосили, що це стосується як поїздів далекого сполучення, так і приміських електричок до або через Київ.

Зі свого боку «Укрзалізниця» закликає пасажирів подорожувати лише у разі нагальної потреби та з обов'язковим дотриманням маскового режиму на вокзалах та у поїздах, аби максимально убезпечити себе, інших пасажирів та працівників залізниці.

«Укрзалізниця» також посилює карантинні заходи. Санітарна обробка вагонів проводиться в кожному пункті формування та обороту після кожного рейсу: виконуються сухе, вологе прибирання, дезінфекція внутрішніх приміщень вагонів обробка поверхонь найбільшого контакту (ручки, поручні, відкидні сидіння, кнопки зливу, раковини тощо).

Читайте також: Укрзалізниця придбає 100 нових пасажирських вагонів

Telegram Channel