Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Із Луцької дитячої залізниці вивезли майно (Відео)

Фото із сайту suspilne.media.

Із Луцької дитячої залізниці вивезли майно (Відео)

Із Луцької дитячої залізниці вивезли меблі, обладнання, стенди та форму гуртківців-залізничників, розповів випускник-гуртківець залізниці Владислав Корецький

Чому вивозили майно – нині з’ясовують, говорить директор департаменту Луцької міськради Борись Смаль, передає Суспільне.

До нового керівництва АТ «Укрзалізниця» Луцькрада готує лист із запитанням, чи не змінилися наміри про продаж. За попередніми домовленостями щодо продажу Луцької дитячої залізниці йшлося про пів мільйона гривень. Чи вдасться це зробити і коли, зі слів Бориса Смаля, поки що невідомо.

Приміщення залізниці псується: штукатурка і сходи сиплються від сирості.

Напередодні із приміщення станції «Росинка» вивезли речі. Випускник гуртка Луцької дитячої залізниці Владислава Корецький каже: сфотографував вантажівку з меблями.

Лучанин Владислав Корецький розповів: у грудні минулого року, коли «Укрзалізниця» закрила установу, ініціював збір підписів за збереження залізниці, писав звернення до влади.

Нині територію залізниці зараз охороняє Володимир Павлюк. Каже: дивиться, щоб не помалювали і не побили вікна. Приміщення залізниці псується: штукатурка і сходи сиплються від сирості.

Читайте також: На Рівненщині відбувся перший «гранітний» аукціон

Обладнання, яке описали та забрали 31 березня, передадуть на баланс Рівненської дитячої залізниці та Рівненської дирекції залізничних перевезень. Владислав Корецький додав: за цим офісним приладдям вчилися юні залізничники.

Реклама Google

Кореспонденти Суспільного звернулися до речника Львівської дирекції залізничних перевезень Андрія Везденка за коментарем про те, куди і чому вивозили меблі, стенди і форму юних залізничників з приміщення Луцької дитячої залізниці. На ці питання телефоном він не відповів, сказав – потрібно надсилати запит. Суспільне підготувало з інформаційний запит до акціонерного товариства «Укрзалізниця». Відповідь повідомимо згодом.

 

Telegram Channel