Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучанок хочуть навчити самореалізовуватися і бути щасливими

Стартував соціальний проєкт «Трансформація життєвих цілей»

Фото зі сайту Луцької міської ради.

Лучанок хочуть навчити самореалізовуватися і бути щасливими

В «Інтеграційних студіях розвитку для дітей та молоді з інвалідністю», що функціонують при управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, 1 квітня 2021 року стартував соціальний проєкт «Трансформація життєвих цілей». Заняття у межах проєкту проходять у форматі груп допомоги та взаємопідтримки для мам, які виховують дітей з інвалідністю

Проєкт покликаний допомогти жінкам розкрити свій внутрішній потенціал, стати більш адаптивною до реалій сьогодення, показати безліч варіантів та можливостей жінкам стати більш активними, впевненими у собі, позбавитися стереотипів, підвищити рівень самоорганізації, розкрити свій внутрішній життєвий потенціал, посилити прагнення до вдосконалення та росту, що є запорукою розвитку.

Проблема самореалізації жінки в особистісному, сімейному, професійному плані є насущною проблемою.

Як зазначила начальник управління Ліна Галан: «Проблема самореалізації жінки в особистісному, сімейному, професійному плані є насущною проблемою. Від того наскільки реалізована жінка, залежить її щастя та гармонія в сім'ї.Саме тому ми продовжуємо реалізовувати даний проєкт».

Читайте такожЦілий квартал Луцька від самого ранку без тепла. Коли відновлять постачання

В рамках проєкту передбачено щотижневі зустрічі з мамами, які будуть проходити у різних форматах з різними фахівцями.

Джерело: Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Telegram Channel