Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Зеленського просять звільнити очільника «Укрпошти» Смілянського, а два мільйони гривень його місячної зарплати розділити між листоношами

Чого причепилися?! - Навіть двох мільйонів на місяць не маю!!!

Фото ua.news

Зеленського просять звільнити очільника «Укрпошти» Смілянського, а два мільйони гривень його місячної зарплати розділити між листоношами

Толку від цього горе-реформатора справді ніякого...

Максим Греченюк зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію з вимогою звільнити очільника «Укрпошти» Ігоря Смілянського.

«Пане президенте! Не можу жити з тою думкою що Смілянський отримує 1,8 млн грн в місяць, в той час як рядові листоноші 5-7тис грн.

Пане президенте! Не можу жити з тою думкою що Смілянський отримує 1,8 млн грн в місяць, в той час як рядові листоноші 5-7тис грн.

При тому на Укрпошті присутня корупція, чому Смілянський лише сприяє. Листоношам дають продати макарони пенсіонерам і розносити рекламу, що не входить в обов'язки.

Матеріальне забезпечення, обладнання відділень пошти зношене і старе. Не схоже що його управлінський професіоналізм доходить до відділень.

Прошу негайно прийняти міри і найняти професіонала за гідну оплату праці, якому не байдуже на працівників», - йдеться в тексті петиції.

Реклама Google

Читайте також: Українцям можуть заборонити держати у квартирі більше одного кота чи собаки.

Telegram Channel