Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
10-річного водія зі Львова зупинили патрульні

У Львові за кермом зупинили 10-річного хлопця.

Фото із сайту kulemet.com.

10-річного водія зі Львова зупинили патрульні

Сьогодні, 3 квітня, вдень екіпаж патрульної поліції 3 батальйону виїжджаючи на перехрестя вулиць Роксоляни — Білогорща, побачив за кермом автомобіля Mazda 3 хлопця. Він їхав на зустріч патрульним

Про це пише Кулемет з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львівської області.

Патрульні одразу розвернулися і наздогнали автомобіль та зупинили.

Патрульні одразу розвернулися і наздогнали автомобіль та зупинили.

За кермом сидів 13-річний хлопець, а з пасажирського місця вийшов 24-річний знайомий сім’ї, який почав переконувати, що патрульним усе здалося.

Реклама Google

Останній отримав постанову за ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Штраф — 3400 гривень.

У другому випадку керманич був ще молодшим. На вулиці Любінській, о 15 годині 30 хвилин, патрульні побачили автомобіль ВАЗ-2107, за кермом якого їхала дитина.

Виявилося, що водієві нещодавно виповнилося 10 років. Поруч сидів його тато. 55-річний львів’янин довго не думаючи, почав пропонувати неправомірну вигоду поліцейським у розмірі 500 гривень, за непритягнення до адміністративної відповідальності. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність і він начебто заспокоївся.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися Jeep та Volkswagen: утворився затор (Відео)

Під час розгляду справи, батько почув величину штрафу і вирішив потроїти пропозицію (1500 гривень). Поліцейські одразу викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°1Львівського районного управління поліції.

Порушник отримав постанову за ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Telegram Channel