Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У терцентрі Рожищенської міськради стареньким людям з Дубища поможуть у побуті

Тим, хто опинився в складних життєвих обставинах, стане хоч трішечки легше.

Фото: Територіальний центр Рожищенської міської ради.

У терцентрі Рожищенської міськради стареньким людям з Дубища поможуть у побуті

Удосконалили роботу мобільної групи

Завдяки спільним зусиллям старости Людмили Філіпчук та мобільної групи відділення соціальних та побутових послуг соціальні послуги для літніх людей стали доступнішими. Про це інформують у фейсбуці працівники територіального центру Рожищенської міської ради.

 

 

- Двічі на місяць жителі селища матимуть змогу отримати послуги психолога, перукаря, працівника з дрібного ремонту одягу, виміряти артеріальний тиск та температуру тіла, скористатись побутовими послугами (косіння тримером, рубання дров, обробіток присадибної ділянки), отримати консультацію про новий порядок заповнення та подачі документів до ЦНАПу для отримання соціальних послуг, виплат, пільг, компенсацій, субсидій.

Двічі на місяць жителі селища матимуть змогу отримати послуги психолога, перукаря, працівника з дрібного ремонту одягу, виміряти артеріальний тиск та температуру тіла, скористатись побутовими послугами.

 

 

 Надання послуг у форматі «Мобільна група» дає можливість охопити більшу кількість громадян, що опинились в складних життєвих обставинах. Також є дуже зручним для підопічних зі зниженою рухомою активністю, адже необхідні послуги отримують у своєму населеному пункті.

Читайте також: Ледь не замерзла: горохівчанці без попередження відрізали газ (Відео)

У приміщенні селищної ради облаштовано кімнату соціального працівника Ольги Гапонюк, яка щоденно у визначені години здійснює прийом громадян.

 

 

 

Telegram Channel