Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У гімназії познущалися над школярем: його мати прокоментувала інцидент

Дії навчального закладу запоріжанка називає неадекватними.

Фото te.20minut.ua.

У гімназії познущалися над школярем: його мати прокоментувала інцидент

За інформацією із соцмереж активіста і блогера Андрія Лукіна, в одній з гімназій Вознесенівського району Запоріжжя п’ятикласники засунули своєму однокласнику в анальний отвір пляшку

На подію деякі батьки ніяк не відреагували. А сім’ю постраждалої дитини, щоб не псувати імідж закладу, за інформацією Лукіна, і зовсім збираються змусити перевестися до іншої школи, передає 1news.zp.ua.

Як повідомили в обласному управлінні Національної поліції, їм надійшло повідомлення від 51-річної жінки про зґвалтування її онука, учня 5 класу однієї з гімназій міста.

Дії навчального закладу запоріжанка називає неадекватними, а також додала, що тепер вже ніхто не дізнається, що саме відбулося у тій ситуації, адже запис з відеокамер зник.

Втім, правоохоронці працювали на місці події і, попередньо, не знайшли підтвердження цієї заяви, повідомляють в прес-службі поліції.

У соціальній мережі матір 5-класника розповіла як наразі почувається дитина.

Жінка наполягла на тому, що ніякого зґвалтування над її сином не сталося – про це є висновки лікарів. Втім, вона пише, що «Це не була гра, це було несподівано, напад з агресією! Сину від знущання було боляче и соромно, аж поки старшокласник не покликав вчителя».

Читайте також: 28-річний чоловік зґвалтував та вбив 9-літню дівчинку (Фото).

Дії навчального закладу запоріжанка називає неадекватними, а також додала, що тепер вже ніхто не дізнається, що саме відбулося у тій ситуації, адже запис з відеокамер зник.

— Версії всіх сторін інциденту дуже різні і не підлягають перевірці. Мій син відмовляється розповідати про інцидент, у нього розлад психіки (посттравматичний стресовий розлад), є висновок психолога-аналітика, – пише жінка.

Окрім цього, матір 5-класника розповіла, що вчителі гімназії не бажали розбиратися у ситуації, дирекція шкільного закладу намагалася уникнути відповідальності, а поліція не мала чіткої позиції. Час розслідування через всі ці фактори затягувався: «Два тижні я намагалась змусити всіх виконувати їх прямі обов’язки і допомогти мені з’ясувати, що сталось. Мені не вдалось».

Наприкінці допису його авторка написала, що на сьогоднішній день вважає конфлікт максимально вірішеним, і що вона дякує друзям і знайомим за підтримку. Нагадаємо, що за результатами перевірки директорці та психологу навчального закладу винесли догану, а двох працівників – звільнили.

Telegram Channel