Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На «Ягодині» затримали брендовий одяг, який запхали між гуманітарку (Фото)

А нічогенька гуманітарка...

Фото зі сторінки Волинської митниці у Facebook.

На «Ягодині» затримали брендовий одяг, який запхали між гуманітарку (Фото)

На митному посту у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень

30 березня в зону митного поста «Ягодин» заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина Федеративної Республіки Німеччина. Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «гуманітарна допомога», в адресу благодійної організаціъ, ынформуэ Волинська митниця Держмитслужби.

У результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, встановлено, що фактично у вантажному відсіку крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу переміщують 16 262 одиниці нового брендового одягу загальною вартістю 25 мільйонів 775 тисяч гривень.

Голова благодійної організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Таким чином голова благодійної організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Читайте також: Волинські митники вилучили незадекларований товар на понад 800 тисяч гривень (Фото)

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартість понад 25 мільйонів гривень вилучено до рішення суду.

Telegram Channel