Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тіна Кароль змінила образ: стала норовливою, сильною, незалежною феміністкою

Новий кліп Кароль на YouTube вже подивилось 11,6 мільйонів людей.

Фото News Мета.

Тіна Кароль змінила образ: стала норовливою, сильною, незалежною феміністкою

В одному з перших ефірів шоу «Голос Країни» зірка повідомила новину про те, що незабаром кардинально змінить імідж. Трохи згодом виявилося, що вона мала на увазі новий кліп «Скандал», в якому постала в незвичному образі

Чим здивувала Тіна Кароль у кліпі «Скандал»

Чарівна Тіна Кароль вже багато років підкорює публіку образом звабливої жінки: вона з’являється на сцені в підкреслено жіночних сукнях з пікантними розрізами та глибоким декольте. Але на третьому ефірі «Голосу Країни», як сповіщає News Мета, співачка розповіла, що для неї настав час ребрендінгу, і незабаром вона покаже глядачам новий, несподіваний образ. 

Ідея прийшла до співачки під час карантину: вона трохи посумувала, а тоді дещо вигадала. За словами Тіни, нова героїня буде феміністкою – сильною, незалежною, норовливою та трохи агресивною дівчиною, яка знає, чого варта. Заінтриговані прихильники з нетерпінням чекали, коли зможуть побачити свою улюбленицю в новому образі.

Обличчя Тіни, оздоблене синім каміння вкупі з помадою такого ж кольору, нагадувало якийсь арт-об’єкт.

Згодом виявилось,що співачка мала на увазі свій новий образ у кліпі «Скандал»: глядачі побачили когось на зразок супергеройки або жінки-робота. Тіна предстала в облягаючому комбінезоні, який підкреслював кожен вигин її тіла. Волосся співачки було стягнуте на потилиці, а вільні пасма акцентували риси обличчя. Замість звичної яскраво-червоної помади стилісти використали нюдовий відтінок, а натомість підкреслили незвичайний колір очей Тіни. Напередодні прем’єри Кароль розповіла, що її нова робота – про звільнення від внутрішніх перешкод. 

На своїй сторінці в Інстаграм співачка показала ще одне незвичайне відео, яке вразило глядачів геть неочікуваним іміджем. Обличчя Тіни, оздоблене синім каміння вкупі з помадою такого ж кольору, нагадувало якийсь арт-об’єкт.

Як глядачі сприйняли новий образ Тіни Кароль

Новий кліп Кароль на YouTube вже подивилось 11,6 мільйонів людей, і в соціальних почали обговорювати несподіваний образ співачки. Прихильники висловили своє задоволення: їм сподобалась і пісня, яка відрізняється від попереднього репертуару співачки, і те, як вона виглядала. На їх думку, комбінезон лише підкреслює привабливу фігуру Тіни,а деяка агресивність зробила її героїню дуже сексуально.

Проте не всім сподобалось перевтілення співачки були й такі глядачі, які вважають, що їй не пасує стиль кібер-панк та надто проста зачіска. Роздратували глядачів і рухи Тіни, які вони назвали «дерев’яними». На критику співачка відповіла,що їй байдуже, що про неї говорять.

Telegram Channel