Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Засновник луцького аеропорту купив конфіскований літак Ан-2

На аукціоні продали два нелітаючі АНи.

Фото з фейсбук-сторінки OpenMarket - СЕТАМ.

Засновник луцького аеропорту купив конфіскований літак Ан-2

В понеділок, 29-го березня, на аукціоні OpenMarket - СЕТАМ відбувся продаж двох легкомоторних літаків Ан-2, які ще в 2016 році були затримані та конфісковані співробітниками Ковельського міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України у Волинській області на території Ковельського та Маневицького районів за перевезення на їхньому борту контрабандних цигарок із сусідньої Білорусії до сусідньої Польщі

Обидва дані літака придбали волинські фірми. Один літак за 111500 грн придбало товариство з обмеженою відповідальністю «Грінпарк», яке зареєстроване в с. Тарасове Луцького району. А другий літак за 147777 грн придбало товариство з обмеженою відповідальністю «Екопарк «Аміла» «, яке зареєстроване в с. Радовичі Турійського району. Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині» у фейсбуці. 

Літаки було продано на OpenMarket за загальну суму 259 277 грн! Додатково зароблено за залізних пташок — 65 375 грн.

Згідно висновку експерта - не може використовуватись за призначенням в поточному стані.

Зокрема, повітряне судно АН-2 реалізовано за 111 500 грн (Додатково зароблено: 11 963 грн). Його придбало ТзОВ «Грінпарк». Воно зареєстроване в с. Тарасове Луцького району. Основний вид його діяльності – вирощування інших багаторічних культур. Засновниками цього ТОВ є лучанин Дмитро Герилів (він є кінцевим засновником АТ «Луцьке авіапідприємство» в якого у власності перебуває летовище в селі Крупа поблизу Луцька.) та мешканка Львова Ірина Пшеничних. Даний літальний транспорт має по кузову (фюзеляжу) наявні вм'ятини, потертості відшарування фарби. Колеса в спущеному стані. Згідно висновку експерта - не може використовуватись за призначенням в поточному стані.

 

 Інше повітряне судно АН-2 продано за 147 777 грн (Додатково зароблено: 53 412 грн). Переможцем лоту стало Товариство з обмеженою відповідальністю «Екопарк «АМІЛА«. Зареєстроване підприємство у с. Радовичі Турійського району. Основний вид його діяльності – «організування інших видів відпочинку та розваг». Засновницею ТОВ є турійчанкаГанна Микитюк (дружина депутата Волинської обласної ради та директора ТОВ «Аміла» Романа Микитюка).

 

 Читайте такожОновили атракціони: лучан запрошують у центральний парк на «Веселі гірки для веселої сім’ї»

Цей літак, згідно висновку експерта - не може використовуватись за призначенням в поточному стані. По кузову (фюзеляжу) наявні вм'ятини, потертості відшарування фарби, - тож потребує ремонту. 

Telegram Channel