Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині попався чоловік з двома сірниковими коробками заборонених речовин

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині попався чоловік з двома сірниковими коробками заборонених речовин

Заходи проводили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області у рамках реалізації оперативної інформації у Ковелі та Нововолинську

Так, учора, 5 квітня, по вулиці  Володимирській у Ковелі поліцейські затримали 27-річного місцевого жителя. У чоловіка виявили дві сірникових коробки з психотропною речовиною Альфа PVP, вагою 15 г.
На місце прибула слідчо-оперативна група Ковельського районного управління поліції. Виявлену речовину вилучили.

Окрім цього, у Нововолинську поліцейські затримали 27-річного жителя Львівської області у якого вилучили 15 г канабісу.

Їх вартість за цінами «чорного ринку» становить понад 16 тис. грн. 

Читайте також: У Луцьку затримали підозрілого хлопця з коробкою.

Вилучені наркотичні засоби направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Їх вартість за цінами «чорного ринку» становить понад 16 тис. грн. 

Нині, вирішується питання про внесення за обома фактами відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції у листопаді минулого року викрили злочинну діяльність трьох мешканців Луцька, які налагодили розповсюдження амфетаміну на території області. 

 Під час досудового розслідування доведено причетність зловмисників до 13 фактів злочинної діяльності в складі організованої злочинної групи. Обвинувальний акт слідчі скерували до суду.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel