Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П’яний водій замість документів пропонував патрульним ковбасу

Тривають слідчі дії.

Фото УНІАН.

П’яний водій замість документів пропонував патрульним ковбасу

Чоловік був настільки п’яним, що навіть не мав сили дути у «Драгер»

У Львові патрульні поліцейські виявили нетверезого водія, який замість документів запропонував їм ковбасу.

Про це повідомляється у спільноті Pitbull Lviv у Facebook, передає УНІАН.

Зазначається, що інцидент стався 5 квітня пізно ввечері на вулиці Під Голоско. В оперативному чаті патрульним поліцейським надійшло повідомлення, що біля магазину «Рукавичка» помітили автомобіль «Жигулі» бежевого кольору, водій якого, ймовірно, був нетверезим.

Водій був настільки п'яний, що не зміг знайти документи, а натомість пред'явив патрульним ковбасу, яку щойно купив в магазині.

Читайте також: П'яний диякон Московського патріархату за кермом розбив три припарковані автівки.

«Вже за декілька хвилин його зупинили патрульні. Водій був настільки п'яний, що не зміг знайти документи, а натомість пред'явив патрульним ковбасу, яку щойно купив в магазині. Стан «героя» не дозволив йому пройти огляд – продути «Драгер» він фізично не зміг, а їхати в лікарню відмовився, щоб не заразитись коронавірусом», - йдеться у дописі.

Згодом користувачі спільноти уточнили, що ковбаса була нарізана слайсами і запакована. Коли п’яний чоловік таки знайшов документи, то ковбасу поскладав у гаманець.

У прес-службі патрульної поліції Львівської області УНІАН повідомили, що водію, затриманому п’яним за кермом, 52 роки. На нього склали постанову за ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.


 

Telegram Channel