Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині вогонь дійшов вже до села

Фото зі сторінки Поліцейського офіцера Зимнівської громади у Facebook.

На Волині вогонь дійшов вже до села

У селі Льотниче пожежа була на відстані 15 метрів від будинків

Протягом останніх двох днів сталося дві пожежі на території Зимнівської територіальної громади, а саме в Хобултівському та Льотничівському старостинських округах, інформує Поліцейський офіцер Зимнівської громади.

Якщо в першому випадку, завдяки швидкому реагуванню старости та поліцейського офіцера громади вдалось самотужки ліквідувати пожежу, що перейшла з поля на ліс, то у селі Льотниче було задіяно рятувальників 7-ї ДПРЧ.

Завдяки швидкому реагуванню старости та поліцейського офіцера громади вдалось самотужки ліквідувати пожежу, що перейшла з поля на ліс.

Попри заклики бути обережними з вогнем, пояснень щодо небезпеки вогню в умовах посушливоі весни, люди й надалі порушують всі можливі правила. У результаті тривають пожежі, які наносять суттєві збитки довкіллю і навіть житловим будинкам. Скажімо, у селі Льотниче вогонь був на відстані 15 метрів від будинків.

Про факт пожежі повідомлено правоохоронні органи і проводиться розслідування.

Читайте також: На Волині вогонь йде вздовж залізниці і наближається до села (Відео)

Зимнівська сільська рада та офіцер громади, Орест Бабій, вкотре закликають людей бути обережними з вогнем: не палити суху траву та не розводити вогнища.

Telegram Channel