Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Євро-2020: всі міста-господарі готові до проведення матчів з уболівальниками

УЄФА прийме рішення щодо допуску фанатів.

Фото AS.

Євро-2020: всі міста-господарі готові до проведення матчів з уболівальниками

УЄФА отримав підтвердження, що всі міста-господарі чемпіонату Європи готові пустити фанатів на трибуни стадіонів

Сьомого квітня – останній день, коли всі міста, які планують прийняти матчі турніру, мають повідомити УЄФА про готовність пустити фанатів на трибуни. Це було необхідною умовою для підтвердження права приймати ігри чемпіонату, пише Футбол24.

Усі 12 міст вже заявили, що готові до часткового заповнення трибун стадіонів.

Усі 12 міст вже заявили, що готові до часткового заповнення трибун стадіонів. Але деякі з них готові пустити лише 10% від загальної місткості арен, стверджує Daily Mail.

Це може не задовольнити УЄФА. Зазначається, що в зоні ризику опинився Дублін. Місцева влада столиці Ірландії не готова до великої кількості вболівальників на трибунах. Також є певні побоювання щодо Глазго, Більбао та Баку. Якщо ж Ірландія не зможе прийняти поєдинки, то матчі, які мали зіграти в Дубліні, можуть пройти на стадіоні Тоттенхема.

Читайте також: Русин прокоментував інформацію про відсторонення з основної команди Легії за відмову грати в дублі

Нагадаємо, чемпіонат Європи-2020 мав відбутися ще влітку минулого року, але був перенесений через пандемію COVID-19. Планується, що турнір буде зіграний з 11 червня по 11 липня у 12-ти містах Європи. Остаточне рішення щодо формату змагань УЄФА прийме в середині квітня. Очікується, що це трапиться 20 числа.

Telegram Channel