Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Одягаємося у свою «гуманітарку»

Фото з відкритих джерел.

Одягаємося у свою «гуманітарку»

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Нововолинської міської ради розпочав роботу «банк одягу» в Грядівському старостинському окрузі Нововолинської територіальної громади.

Мешканці п’яти сіл округу, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали можливість безплатно отримати вживаний одяг, взуття та іграшки, які надали найпершими небайдужі жителі  шахтарського міста.

Планується постійне оновлення речей, які були у вжитку, для подальшої передачі тим, хто цього потребує.        

Банк одягу – це безкоштовна соціальна допомога малозабезпеченим верствам населення, яка дозволяє незаможним сім’ям практично повністю позбутися потреби купувати одяг. Є багато чоловічого, жіночого та дитячого одягу. Планується постійне оновлення речей, які були у вжитку, для подальшої передачі тим, хто цього потребує. І багато сімей мають змогу допомогти іншим. 

Перший банк одягу функціонує у спеціальній кімнаті приміщення Грядівської сільської ради, яка знаходиться в центрі села. У певні дні працівник центру соціального обслуговування може прийняти або видати речі, які були у вжитку, але ще можуть комусь послужити.

Роксолана Вишневич

Читайте також: В Україні зростуть пенсії: кому і наскільки підвищать виплати.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel