Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поліщук хоче швидко залатати луцькі дороги

Ставимо собі на мету до Великодня максимально почистити місто.

Фото із сайту volga.lutsk.ua.

Поліщук хоче швидко залатати луцькі дороги

Залатати ями та провести поточний ремонт доріг у максимально короткі терміни – таке доручення дав Луцький міський голова директору департаменту ЖКГ Миколі Осіюку

Про це очільник обласного центру Ігор Поліщук повідомив 6 квітня під час розширеної наради з поточних питань життєдіяльності міста, передає ІА Волинські новини.

Не може бути такого, що їде автомобіль, а за ним – пил.

Мер звернувся до головного комунальника міста із дорученням прискорити асфальтування проїжджих частин міста, а також швидко та якісно забезпечити комфортний проїзд лучанам шляхом поточного ремонту доріг.

Реклама Google

Водночас, Ігор Поліщук наголосив, що максимально швидко потрібно прибрати автошляхи Луцька від відсіву, піску та залишків сумішей, якими посипали місто в зимовий період, щоб містянам було комфортно ними їздити.

Читайте також: У «Луцькспецкомунтрансу» – новий очільник

«Не може бути такого, що їде автомобіль, а за ним – пил, що розповсюджується на тротуар, на людей», - зазначив міський голова.

«Ставимо собі на мету до Великодня максимально почистити місто, а також зробити ремонти найбільш пошкоджених ділянок доріг», - зазначив міський очільник.

Telegram Channel