Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Начальник Волинського автодору має зарплатню 77 тисяч

Голова Луганської САД Павло Цубер задекларував 627 тис грн, що більше ніж уся його річна зарплата за 2020 рік у розмірі 584 тис грн.

Фото із сайту 24tv.ua.

Начальник Волинського автодору має зарплатню 77 тисяч

За січень 2021 року керівниками чотирьох регіональних Служб автодоріг задекларовано великі суми доходів

Про це свідчать дані реєстру НАЗК, інформує ІА «Наші гроші».

Голова Луганської САД Павло Цубер задекларував 627 тисяч гривень, що більше ніж уся його річна зарплата за 2020 рік у розмірі 584 тисяч гривень.

Найбільше за рік заробили керівники Волинської та Херсонської САД – в середьному близько 77 тис. грн на місяць.

Менше задекларували голови Полтавської САД Іван Краповницький – 441 тис. грн за січень, Черкаської САД Юрій Журавльов 375 тис. грн, Запорізької САД Олег Галич – 207 тисяч.

Усі інші голови САДів подавали лише декларації з доходами за 2020 рік. Тобто їхні премії не перевищували поріг місячного доходу, при перевищенні якого потрібно відразу декларувати суттєві зміни в майновому стані.

Полтавський САДівець мав на своїх тендерах економію вищу, ніж в середньому по Укравтодору – 9,4% проти 6,6%. Решта троє премійованих мали показники гірші від середніх і по економії, і по конкурентності торгів.

З 24 керівників третина подавали декларації перед призначенням на посаду по ходу 2020 року, відтак вони отримували керівні зарплати не весь рік (їхні зарплати виділено курсивом).

Серед тих керівників, хто протримався на посаді цілий рік, місячний дохід в середньому складав 58 тис. грн. Однак розподіл був нерівномірний. Найбільше за рік заробили керівники Волинської та Херсонської САД – в середьному близько 77 тис. грн на місяць.

Тоді як четверо нагороджених великими преміями зайняли місця у останній шістці керівників з найменшими доходами від 47 до 49 тис. грн на місяць. Місця у шістці з ними також зайняли Чернігівський та Вінницький САДівці.

Telegram Channel