Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Відкритому чемпіонаті ВПА Україна п’ятеро турійських спортсменів завоювали три золота і два срібла

Турійській громаді є ким гордитися.

Фото Андрія Книша.

На Відкритому чемпіонаті ВПА Україна п’ятеро турійських спортсменів завоювали три золота і два срібла

Четверо вихованців Турійської ДЮСШ та їхній тренер Андрій Книш взяли участь у Відкритому чемпіонаті ВПА Україна

Четверо вихованців Турійської дитячо-юнацької спортивної школи та їхній тренер Андрій Книш днями взяли участь у Відкритому чемпіонаті ВПА Україна, який відбувся у Луцьку. Спортсмени помірялися силою із учасниками з усієї України у дисципліні багатоповторний жим.

У віковій категорії тінейджери з Турійська зайняли на п’єдесталі пошани першу і другу сходинку. Іван Глущенко за п’ять хвилин зробив 75 підйомів штанги вагою 35 кілограм, а Олександр Парфенюк – 47.

Іван Глущенко за п’ять хвилин зробив 75 підйомів штанги вагою 35 кілограм, а Олександр Парфенюк – 47.

Золото та срібло турійські спортсмени вибороли і у віковій категорії «юніори». Так, майстер спорту Роман Клімук 78 разів вижав штангу вагою 55 кілограмів, що дало юнакові право зайняти першу сходинку п’єдесталу. А кандидат в майстри спорту Влад Циганков таку ж штангу усилив підняти 60 разів, що забезпечило спортсмену друге місце.

Гарні результати вихованців особливо потішили їх тренера-викладача, який і сам продемонстрував, що у Турійській громаді козацькому роду немає переводу. За п’ять хвилин Андрій Книш вижав штангу вагою 75 кілограмів 55 разів і у категорії «ветерани» зайняв перше місце.

Ірина КОВАЛЬЧУК.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel