Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Шацьку юнаків урочисто провели на строкову військову службу (Фото)

Легкої служби!

Фото зі сайту Шацької селищної ради – ОТГ.

В Шацьку юнаків урочисто провели на строкову військову службу (Фото)

7 квітня в Шацькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу

До лав Збройних сил України призвали п’ятьох жителів Шацької територіальної громади: Миколу Редька, Владислава Пилиповця (с. Світязь), Станіслава Кущика (с. Самійличі), Олександра Тахаса (с. Гаївка), Михайла Гінайла (с. Мельники). Про це інформує сайт Шацької селищної ради – ОТГ.

Побажав їм міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати свій почесний обов’язок, а також наголосив, що строковиків не залучатимуть до виконання завдань в зоні проведення ООС.

Юнаків привітав Олег Кивлюк, військовий комісар Шацького районного ТЦК та СП. Побажав їм міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати свій почесний обов’язок, а також наголосив, що строковиків не залучатимуть до виконання завдань в зоні проведення ООС.

Читайте такожВ Шацькій громаді будують нові дороги (Фото)

Людмила Єрофєєва, заступник Шацького селищного голови з питань діяльності виконавчого органу, подякувала призовникам за їхню громадянську позицію і побажала здоровими та змужнілими повернутися додому. Людмила Степанівна від селищної ради вручила юнакам подарункові набори.

 
Telegram Channel