Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Камінь-Каширські важкоатлети здобули 11 медалей та перше командне місце

Фото polissia.net.

Камінь-Каширські важкоатлети здобули 11 медалей та перше командне місце

Участь у чемпіонаті області з важкої атлетики взяли 8 команд

Камінь-Каширські спортсмени завжди лідирували на подібних змаганнях і цього разу результат їх виступу був неперевершеним. Важкоатлети із Видерти, Грудок, Каменя-Каширського, Гути-Камінської, Брониці вибороли 8 золотих, 2 срібні і 1 бронзову медалі, інформує газета «Полісся».

Зауважимо, що відбувався чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років на базі Камінь-Каширського ВПУ. Участь у ньому взяли 8 команд області.

Семеро дівчат-переможців поїдуть на чемпіонат України відстоювати честь Волині.

Спортивні змагання присвятили 35-м роковинам Чорнобильської трагедії і проходили вони під егідою федерації важкої атлетики Камінь-Каширського району (голова Володимир Сінчук).

— Це вже втретє такого рівня змагання проходять у Камені-Каширському. Ми раді вітати у себе важкоатлетів з усієї області. Гордимося, що вихованці Камінь-Каширської ДЮСШ (керівник Руслан Бобко) не поступаються і щоразу демонструють високий рівень підготовки, — каже тренер камінь-каширських спортсменів Валентин Андрусь, називаючи переможців.

Реклама Google

А серед них золоті призери Катерина Малащук, Олександра Чмух, Марія Чмух, Артем Андрусь (село Видерта), Софія Козак, Анна Король (село Грудки), Карина Кривдік (село Гута-Камінська), Артем Лесик (місто Камінь-Каширський). Срібло здобули Богдана Чмух (село Видерта) та Анна Шворак (місто Камінь-Каширський), бронзу — Юлія Рудчик (село Брониця).

У командному заліку поступилися вихованцям Камінь-Каширської ДЮСШ представники Луцька та Дубівської громади, опинившись відповідно на другій та третій позиціях турнірної таблиці.

Семеро дівчат-переможців поїдуть на чемпіонат України відстоювати честь Волині.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

Реклама Google

Telegram Channel