Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Класифікація, переваги та популярні моделі зимових костюмів Норфін

Частина моделей доповнена світло-відбиваючими вставками, які допомагають ідентифікувати мисливця, рибалку в нічний час.

Фото norfin.com.ua.

Класифікація, переваги та популярні моделі зимових костюмів Норфін

Якщо в холодну пору року ви переохолоджуєтеся, то це пов'язано з неправильним вибором одягу

Щоб зігрітися в холодну пору року, та не змерзнути в умовах зимового клімату, при відсутності істотних фізичних навантажень, необхідно використовувати зимові костюми, призначені для певних умов.

Класифікація та переваги зимових костюмів Норфін

Зимові костюми для активного і пасивного відпочинку істотно відрізняються між собою не тільки наповнювачем, але й якісними характеристиками мембрани. В зимових костюмах, для активного проведення часу, збільшений показник паро-і повітропроникності. Завдяки цьому, навіть під час активного руху та виділенню значної кількості поту, волога не накопичується на одязі, а виходить через пори, які присутні у мембрані.

Незалежно від показників паро-і повітропроникності, зимові костюми Norfin в місцях тертя, у зоні сідниць, ліктів, додатково прошиті щільним шматком тканини.

Для пасивного відпочинку показники паро-і повітропроникності можуть бути значно нижчими, ніж для проведення часу при серйозних фізичних навантаженнях. Це пов'язано з незначним виділенням поту. Але для малорухливого відпочинку потрібні костюми, здатні утримувати тепло всередині, та не віддавати його в навколишнє середовище.

Компанія Norfin виготовляє якісні костюми https://norfin.com.ua/zimnie-kostumy/, призначені як для пасивного, так і активного зимового відпочинку. Вони відрізняються характеристиками, зовнішнім виглядом, та особливостями експлуатації.

Переваги зимового одягу Норфін:

  • Незалежно від показників паро-і повітропроникності, зимові костюми Norfin в місцях тертя, у зоні сідниць, ліктів, додатково прошиті щільним шматком тканини. Це дозволяє звести до мінімуму можливість пошкодження в цих місцях.
  • В усіх зимових костюмах штани виготовлені у вигляді напів-комбінезону, на еластичних шлейках. Це захищає спину і поперек під час холодної погоди та сильного морозу.
  • Всі костюми для зимового відпочинку компанії Norfin в області швів проклеєні, відрізняються водостійкістю. Навіть під час мокрого снігу рибалка або мисливець залишаться сухими, незалежно від сили опадів.
  • В області капюшона є гумові шлейки, які забезпечують щільне прилягання. Деякі з костюмів додатково оснащені козирками, для захисту обличчя від снігу.
  • Куртки в зимових костюмах Norfin закриваються на блискавку і липку стрічку, що перешкоджає проникненню вологи. В нижній частині деякі моделі напів-комбінезонів оснащені блискавками для простоти вдягання взуття. Актуальну модель зимового костюму можна знайти на сайті norfin.com.ua.

Популярні моделі зимових костюмів Норфін

Частина моделей доповнена світло-відбиваючими вставками, які допомагають ідентифікувати мисливця, рибалку в нічний час.

Поширені моделі зимових костюмів Norfin:

  • Norfin Element. Призначений для погоди до -20. Відрізняється водонепроникністю, має середні показники паропроникності. Розрахований на пасивний відпочинок, тобто для зимової риболовлі або полювання.
  • Norfin Atlantis розрахований на температуру до -35, відрізняється високим показником паропроникності, може витримувати невеликий дощ.
  • Norfin Hunting розрахований на активне проведення часу під час полювання. Тому відрізняється високим показником паропроникності, яка дорівнює 6000 г/м2/добу. Захищає від опадів, можна використовувати при температурі до -20 градусів.
  • Norfin Discovery підходить для експлуатації в холодних умовах. Ідеальний для активного зимового відпочинку. Розрахований на температуру до -40, відрізняється високим показником паро-проникності.
  • Norfin Verity призначений для полювання або риболовлі в період міжсезоння. Відрізняється високою водостійкістю та паро-проникністю. Саме в цьому костюмі можна довго перебувати під дощем. Підходить для активної риболовлі в дощову погоду. Це не костюм-плавунець, але його дозволено експлуатувати під час сильної зливи. Розрахований на температуру до -5 градусів.
  • Norfin Tornado – цікава модель, яку можна вдягати при температурі до -30 градусів. Відрізняються високим показником водонепроникності та хорошими показниками паропроникності. Костюм універсальний, його можна використовувати під час сильних морозів, зливи та активно рухатися при цьому.

В лінійці Norfin є плаваючий костюм, який дозволено експлуатувати під час риболовлі з човна. Нічого страшного не трапиться, якщо рибалка впаде в річку. Зверху на куртці є світло-відбиваючі елементи яскравого забарвлення, які легко помітити навіть здалеку. Показник водонепроникності дорівнює 8000 мм, а паро-проникність 5000 г/м2/добу. Розрахований на температуру до -20 градусів.


 

Telegram Channel