Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Луцький міськрайонний суд почав розгляд справи терориста Кривоша

Йде суд.

Фото: Територіальне управління Служби судової охорони.

Луцький міськрайонний суд почав розгляд справи терориста Кривоша

Розгляд резонансної справи

8 квітня у Луцькому міськрайонному суді розпочали розгляд кримінальної справи «луцького терориста» Максима Кривоша, який в липні торік захопив в обласному центрі автобус із заручниками.

Про це йдеться на сторінці територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області у фейсбуці.

Його підозрюють  у вчиненні  злочинів.

Підсудному інкримінують скоєння злочинів за кількома статтями передбачених ч.1 ст. 258 (терористичний акт), ч.1, 2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями), ст.348 (замах на життя працівника правоохоронного органу), ч.2 ст.147 (захоплення заручників) , ч.1 ст. 259, ч.1 ст.280, ч.3 289 та ст. 348 Кримінального кодексу України.

Підсудному інкримінують скоєння злочинів за кількома статтями

Оскільки судове засідання з категорії резонансних, співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області, зважаючи на резонанс, було вжито максимальних заходів, аби забезпечити повну безпеку та громадський порядок у судовій установі, не допустити прояви неповаги до суду, гарантувати безпеку усіх учасників судового засідання які прибули у якості свідків.

До охорони та супроводу судового засідання було задіяно резерв співробітників ТУ ССО Волині та підрозділ швидкого реагування ТУ ССО у Рівненській області.

Читати такожЗатримали колишнього спільника луцького терориста Кривоша

Йде суд.
Йде суд.
 

 

Джерело: Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області
Telegram Channel