Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині сільська рада не пустила до себе перевірку

Не забажали перевірки.

Фото Держекоінспекції.

На Волині сільська рада не пустила до себе перевірку

Вже вкотре

Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області мали намір здійснити планову перевірку щодо дотримання природоохоронного законодавства Копачівської сільської ради. Проте 7 квітня екоінспекторів до перевірки не допустили.

На місце події викликали поліцію, аби зафіксувати факт недопуску. Матеріали справи передадуть у правоохоронні органи через перешкоджання працівникам екоінспекції у проведенні контролю за додержанням екологічного законодавства Копачівською сільською радою.

В екоінспекції інформують, що це єдиний орган місцевого самоврядування у Волинській області, який кілька років не допускає працівників екоінспекції до перевірки.

 Це єдиний орган місцевого самоврядування у Волинській області, який кілька років не допускає працівників екоінспекції до перевірки.

До слова, начальник Держекоінспекції у Волинській області Олександр Кралюк у березні провів робочу зустріч з секретарем Копачівської територіальної сільської громади Тетяною Кравчук.  Вони обговорювали екологічні проблемні питання на території громади: обліку зелених насаджень, роздільного збору сміття, паспортизації хаотичних сміттєзвалищ, водопостачання об'єктів комунальної сфери, заходи щодо протидії спалювання рослинності.

Читати також: На Волині відновлюють рух приміського поїзда «Ковель – Ягодин»: розклад

Джерело: Державна екологічна інспекція у Волинській області
Telegram Channel