Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Один із затриманих педофілів виявився викладачем коледжу

Кажуть, що раніше підозрюваний чіплявся до студенток-першокурсниць.

Фото Захід.НЕТ.

Один із затриманих педофілів виявився викладачем коледжу

Двох підозрюваних у педофілії пенсіонерів з Чернівців взяли під варту з правом застави

Один з підозрюваних у педофілії, якого затримали у Чернівцях, виявився керівником відділення «Музичне мистецтво» Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв імені Сидора Воробкевича Юрій Бозуленко, повідомила чернівецька журналістка Галина Єреміца з посиланням на свої джерела у коледжі, пише zaxid.net.

Викладачеві коледжу 66 років, і він до цього працював на посаді заступника керівника з виховної роботи.

За її словами, викладачеві коледжу 66 років, і він до цього працював на посаді заступника керівника з виховної роботи.

Єреміца також процитувала свого співрозмовника в коледжі, який розповів про те, що Бозуленко раніше чіплявся до студенток-першокурсниць.

«Багато студенток на нього скаржились, але все приховувалося, адміністрація мовчала. А в коледжі навчаються студенти від 13-18 років... Багато років Юрій Васильович Бозуленко чіплявся до студенток-першокурсниць, про це було відомо адміністрації коледжу», – сказав співрозмовник журналістки, який відмовився назвати своє ім’я, оскільки боїться, що його звільнять.

Зазначимо, що прізвище Бозуленка звучало на засіданні суду під час обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також у нас: У волинянки вкрали… паркан.

Журналістка припустила, що з цим фактом може бути пов’язане звільнення начальниці управління культури Чернівецької ОДА Оксани Филипчук. Про її звільнення стало відомо 9 квітня. Филипчук також відмовилася пояснити журналістам причину свого звільнення.

66-річного та 74-річного підозрюваних у педофілії чернівчан у п’ятницю, 9 квітня, взяли під варту з альтернативою внесення застави у розмірі майже 2 млн грн для кожного. Таке рішення ухвалив апеляційний суд, оскільки раніше суд першої інстанції відпустив підозрюваних під заставу в 150 тис. грн. За версією слідства, підозрювані облаштували у приватній квартирі місце розпусти, де створювали дитячу порнографічну продукцію та вчиняли дії сексуального характеру з дітьми, які не досягли 16-річного віку.

Про затримання підозрюваних у педофілії стало відомо 3 квітня.
 

Telegram Channel