Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Закрили п’ять закладів у Рівному через порушення карантину

Фото пресслужби Національної поліції.

Закрили п’ять закладів у Рівному через порушення карантину

Впродовж минулої доби на території області зареєстровано 45 повідомлень щодо порушень встановлених карантинних обмежень, із яких 30 зафіксовано в Рівному

Про це звітують в поліції області, передає Рівне вечірнє.

Поліцейські у складі мобільних груп спільно із працівникам Держпродспоживслужби та управління торгівлі перевіряють дотримання карантинних обмежень на ринках, у торгових центрах, закладах, зокрема щодо наявності маркування для дотримання дистанції між відвідувачами та масок у них, а також перебування працівників торгових закладів на робочому місці у засобах індивідуального захисту. Крім того, перевіряються суб’єкти господарювання, які здійснюють пасажирські перевезення. 

Загалом із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу «COVID-19» на Рівненщині зареєстровано 6543 повідомлень про порушення правил карантину.

«Під час відпрацювання обласного центру працівники поліції минулої доби проводили перевірки закладів громадського харчування, за результатами яких припинили діяльність п’яти розважальних закладів, які працювали після опівночі, — повідомив заступник начальника Рівненського районного управління поліції Іван Теліга. — За порушення карантину щодо людей та режиму роботи, складені відповідні адмінматеріали, зокрема і за частиною 1 статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також під час рейдів поліцейські спільно з працівниками фіскальної служби задокументували факт торгівлі алкоголем без ліцензії в одному із кафе-барів. Спиртні напої вилучені». 

Загалом із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу «COVID-19» на Рівненщині зареєстровано 6543 повідомлень про порушення правил карантину, складено 2114 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП, із яких 522 — розглянуті судами.

Читайте також: На Волині затримали автобус з підробленими ПЛР-тестами (Фото)

Відпрацювання поліцейські у складі мобільних груп проводитимуть і надалі. Правоохоронці наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень і відповідальності за їх порушення.

Бережіть власне здоров’я та здоров’я інших.

Telegram Channel