Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вагітна втекла з дітьми від домашнього кривдника за 300 кілометрів

Окрім 2-річної донечки, 30-річна жінка виховує ще трьох синів.

Фото Національної поліції.

Вагітна втекла з дітьми від домашнього кривдника за 300 кілометрів

На Полтавщині поліцейські взяли під піклування жінку, яка рятувалася від чоловіка

Як повідомила омбудсмен поліції області Наталія Нечепуренко, вагітну матір з дитям на узбіччі автодороги побачив поліцейський Дніпропетровської області, який на власному автомобілі прямував у бік Полтавщини. Від випадкової попутниці водій дізнався, що вона шукає захисту від домашнього кривдника, повідомляє Нацполіція.

Поліцейський з’ясував, що окрім 2-річної донечки 30-річна жінка виховує ще трьох синів (яким 11, 8 та 6 років). Сварку, що підштовхнула матір до втечі, старші діти не бачили –  від початку карантину вони проживали з бабусею, у Полтаві.

 

 

 

Постраждала від домашнього насильства жінка розповіла: «Бійки доходили до того, що навіть ножі кидалися і все, що під руками. Він навіть палець собі зламав, коли кидав у мене мікрохвильову піч. Він не хотів працювати, тільки пиячив. Я ж бралася за будь-яку роботу».

 «Ножі кидалися і все, що під руками. Він навіть палець собі зламав, коли кидав у мене мікрохвильову піч», - розповіла жінка.

Читайте також: Чоловік зґвалтував свою 12-річну доньку

Молода мама планує будувати нове життя у Полтаві. Насамперед вона прагне, щоб у дітей був свій «куточок» і дитинство без агресії та зневаги. Однак для того, щоб ці мрії стали дійсністю потрібно, для початку, до народження п’ятої дитини владнати проблеми з документами. Допомогти у вирішенні цієї справи пообіцяли полтавські поліцейські.

 

 

 

Telegram Channel